Καφές, αναψυκτικό, ποτό σε μια γραφική γωνιά στο καφέ-μπαρ ΜΑΡΑΜΠΟΥ

Τα κρυστάλλινα νερά του Παγασητικού και η γραφικότητα της Αφήσσου, δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ σας σε μια από τις ομορφότερες γωνιές του Πηλίου.

Το café bar Μαραμπού, βρίσκεται στην υπέροχη παραλία του Αμποβού και είναι το ιδανικό σημείο, για να απολαύσετε το ποτό ή τον καφέ σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και τη θέα που είναι πραγματικά υπέροχη.

Στο Cafe Bar Μαραμπού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ποτά, καφέ, μπύρες, αναψυκτικά και φυσικούς χυμούς.

Μη παραλείψετε να δοκιμάσετε το κρασί παραγωγής μας, που ξεχωρίζει για τη γεύση και το άρωμα του. Σπιτικά είναι όμως και πολλά γλυκά που σερβίρονται στο Μαραμπού Cafe Bar, ενώ μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και σε παγωτά και επιδόρπια.

Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, πραγματοποιούνται στο Cafe Bar Μαραμπού, διάφορες εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται από ζωντάνια και πολύ κέφι. Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι βραδιές “ζωντανής” μουσικής.

Το καλοκαίρι η ατμόσφαιρα στο Cafe Bar Μαραμπού, είναι κάτι παραπάνω από κεφάτη και ζωντανή. Είναι γεμάτη ξενοιασιά και καλοκαιρινή διάθεση. Αν θέλετε να απολαύσετε ήσυχα τον καφέ σας το πρωί, ή το απόγευμα, αλλά και το ποτό σας το βραδάκι, το Cafe Bar Μαραμπού λειτουργεί όλη μέρα και είναι το ιδανικό μέρος για εσάς και την παρέα σας.