Γαστρονομικές εμπειρίες στο εστιατόριο του ΜΑΡΑΜΠΟΥ

Το καλόγουστο και πάντα με νόστιμες εκπλήξεις Εστιατόριο Μαραμπού, στην Άφησσο , είναι από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια του χωριού, αλλά και του Πηλίου. Εδώ θα απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένο καλό φαγητό, πηλιορείτικες γεύσεις και ελληνική κουζίνα, όλο το χρόνο, καθώς το εστιατόριο λειτουργεί χωρίς διακοπές.

Στην καρδιά της κουζίνας, πρωτοστατεί η κυρία Καίτη, που επιβλέπει και δημιουργεί όλες τις γευστικές δημιουργίες του Μαραμπού.

Τα φαγητά πάντα φρεσκομαγειρεμένα, με μεράκι και προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια. Τα υλικά που ετοιμάζονται τα φαγητά είναι πάντα φρέσκα και άριστης ποιότητας, προερχόμενα από τοπικούς παραγωγούς ενώ τα βότανα και μυρωδικά είναι αποκλειστικά του Πηλίου, ώστε να διατηρούνται οι παραδοσιακές γεύσεις αναλοίωτες.

Το καλοκαίρι η δροσερή αυλή του Μαραμπού με θέα στη θάλασσα, είναι ο χώρος όπου θα απολαύσετε τις γευστικές δημιουργίες της κυρίας Καίτης και την γαλήνια ατμόσφαιρα του πηλιορείτικου τοπίου.

Τον χειμώνα, η εσωτερική αίθουσα σας τυλίγει με τη ζεστασιά της, ενώ οι μυρωδιές από την κουζίνα, υπόσχονται σπιτικό φαγητό με γεύσεις αγαπημένες.

Το Μαραμπού φημίζεται για το σπιτικό φαγητό και της πίτες της κυρίας Καίτης. Παραδοσιακά πιάτα, ψάρι από τον Παγασητικό και το Αιγαίο και πολλές γευστικές πρότάσεις από την Ελληνική και πηλιορείτικη κουζίνα, υπόσχονται γευστικά ταξίδια και απόλυτη απόλαυση.

Στο Μαραμπού έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ευχάριστο περιβάλλον και κουζίνα με αγνά υλικά. Το σέρβις είναι ευγενικό και η ατμόσφαιρα πολύ ζεστή, ιδανική για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας.

Θα συνοδεύεσετε το γεύμα με υπέροχο κρασί παραγωγής μας ή από την πλούσια ενημερωμένη κάβα μας.

Σας περιμένουμε λοιπόν σύντομα στο εστιατόριο Μαραμπού, για να σας περιποιηθούμε και να σας προσφέρουμε ένα γευστικό ταξίδι στις γεύσεις του Πηλίου και της Ελλάδας.