Βρείτε την Άφησσο στο Πήλιο

Η Άφησσος απέχει από το Βόλο, περίπου 25 χλμ. Για να φτάσετε στο χωριό, η διαδρομή είναι εύκολη και σίγουρα εντυπωσιακή, αφού ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο και περνάτε από γραφικά χωριουδάκια και τοπία.

Ο χάρτης αυτής της σελίδας, δείχνει την περιοχή του Πηλίου, όπου και βρίσκεται η Άφησσος.


Προβολή χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Καθώς βγαίνετε από τον Βόλο, παίρνετε τον παραλιακό κεντρικό δρόμο και ακολυθείτε τις πινακίδες προς Αργαλαστή (που είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά του Νοτίου Πηλίου).

Ακολυθώντας τον παραλιακό δρόμο, θα περάσετε από τα χωριά Αγριά, Λεχώνια, Μαλάκι, Κάτω Γατζέα, Καλά Νερά και Κορώπη. Σε κοντινή απόσταση, αφού περάσετε την Κορώπη, θα δείτε στο δρόμο, πινακίδες προς Άφησσο.

Ακολουθείτε το δρόμο προς το χωριό. Αφού περάσετε το δρόμο μέσα από τους ελαιώνες, σε λίγα λεπτά έχετε το μεγαλύτερο τμήμα του χωριού, μπροστά σας.

Το Εστιατόριο - Café Bar Μαριμπού, βρίσκεται στην άκρη του χωριού. Ακολουθείτε το δρόμο και θα βρεθείτε στην πανέμορφη παραλία Αμποβός, και εκεί, δίπλα στη θάλασσα, βρίσκεται το Μαραμπού.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς θα φτάσετε στο Εστιατόριο - Café Bar Μαραμπού, επικοινωνήστε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειάζεστε.